Fasadtvätt

En väl utförd fasadtvätt är ett bra sätt att öka värdet på din fastighet och minska framtida underhållskostnader.

De flesta fasader består av flera olika material som puts, sten, tegel, trä, plåt, betong, etc. Oavsett om fasadtvätten skall utföras från skylift, ställning eller arbetsplattform, så har vi lång erfarenhet av fasadtvätt på alla typer av fasadmaterial.

ABC Fasadvård AB levererar ren fasad!

Fasad före, under och efter fasadtvätt.

Fasadtvätt i Skärholmen

Vi genomförde i maj 2010 en fasadtvätt åt MVB på kvarteret Måsholmen i Skärholmen. Fastigheten ägs av Micasa som renoverar sitt äldreboende. Fasadtvätten och renoveringen utförs i tre etapper och de två sista etapperna utförs under 2011. De partier som är rejält angripna av rödalger behandlas efteråt med antialgmedel för ett mer varaktigt resultat.

Fasadtvätt och impregnering

Anticimex vita byggnad ligger vackert vid sjön Trekanten i Gröndal. Kringliggande träd och närheten till vattnet innebär tyvärr också problem med alger. ABC Fasadvård AB tillfrågades och vi föreslog, samt utförde, fasadtvätt samt impregnering. Idag två år senare är fasaden fortfarande vit och vacker eftersom fasaden nu är vattenavvisande och torr.

Mer om impregnering

Offert

För ett snabbt svar använd vår snabbfråga på höger sida av hemsidan. Vi återkommer till dig så snart frågan kommit in till oss.

Offert, eller anbud som det även kallas, är enkelt uttryckt ett erbjudande om att ingå avtal. Accept är det uttryck som används för att beskriva att den som fått offerten har antagit den.

Comments are closed.