Med oss får du ett rent och snyggt tak genom en effektiv taktvätt

I ett land som Sverige är taktvätt extra viktigt

Vänd dig till oss direkt för en kvalitetssäkrad rengöring av ditt tak.

Är du på jakt efter ett företag som specialiserar sig inom taktvätt? Då har du hittat rätt. Vi har mångårig erfarenhet av att rengöra och underhålla tak för att få dem att se som nya ut igen. Utöver våra effektiva metoder erbjuder vi även konkurrenskraftiga priser.

Taket är den del av en fastighet som utsätts för hårdast tryck. Under årens lopp drabbas det av kyla, värme, solljus, regn, snö och alla andra typer av påfrestande väder. I Sverige är våra tak extra utsatta, med tanke på att vädret kan skilja sig kraftigt åt mellan de olika årstiderna. Det är med andra ord av stor vikt att vi tar hand om våra tak för att se till att de hålls i bra skick så att de både är säkra och ser bra ut. Vi är ett företag som har många års erfarenhet inom taktvätt och som med hjälp av våra smarta metoder och högkvalitativa produkter kan få ditt tak att se ut som nytt igen!

Varför behöver man tvätta taket?

Att genomföra en taktvätt har självklart estetiska fördelar. När man besöker en fastighet är taket bland det första man tänker på och ett nedgånget tak kan göra så att hela huset känns dåligt skött och sunkigt. Genom en noggrann taktvätt ser däremot huset ut som nytt, vilket inte bara är trevligt för boende och förbipasserande, utan även attraktivt för potentiella köpare, vilket leder till en höjning av värdet på bostaden. Utöver de estetiska fördelarna är det även viktigt att anlita en firma för taktvätt med jämna mellanrum eftersom det annars snabbt växer beläggning på taket. Under påfrestande väderförhållanden växer bland annat mossa till sig snabbt, vilket kan leda till ansamling av fukt som i sin tur resulterar i fukt- och mögelskador. I värsta fall kan detta bli rejält kostsamt då du för din egen säkerhets skull kan behöva byta ut hela taket. Det är med andra ord betydligt smartare att se till att underhålla taket med en taktvätt.

Våra behandlingsmetoder

Vi använder oss av marknadsledande metoder när vi utför en taktvätt. Detta innebär i praktiken att vi uteslutande gör rent med branschens bästa produkter, samtidigt som vi gör en efterbehandling för att förhindra framtida tillväxt av sådant som inte hör hemma på ditt tak. När du anlitar oss kan du alltså inte bara känna dig lugn i det faktum att vi får ditt tak att se ut som nytt igen, du kan även sova gott om nätterna med vetskapen om att taket är ultimat anpassat för att stå emot framtida problem. Om du funderar på att genomföra en taktvätt kan du boka ett hembesök med oss direkt. Vi kommer då ut och tar oss en titt på ditt tak för att sedan berätta mer om hur vi kan hjälpa till på bästa möjliga sätt. När vi sedan är klara kommer du kunna njuta av ett fräscht tak som ser betydligt trevligare ut än tidigare!