Serviceavtal Klottersanering

Teckna ett serviceavtal och glöm bort problemet med klotter! Ett avtal garanterar klotterfrihet till ett lågt fast pris.

Serviceavtal i Stockholm

Oavsett om det kallas serviceavtal, klotterförsäkring, klotteravtal, ronderingsavtal, eller avropsavtal, så är regelbunden sanering av klotter, det absolut mest ekonomiska sättet att hantera klotterproblemet.

Vi har serviceavtal för klottersanering från Södertälje i söder till Uppsala i norr, bara i Stockholm ronderar vi över 100 fastigheter varje vecka.

Serviceavtal rondering

I praktiken innebär det att vi tvättar och applicerar klotterskydd på de ytor som berörs. Beroende på kundens önskemål och klotterfrekvens så inspekterar vi avtalsytorna en till fyra gånger i månaden. Vid varje tillfälle saneras allt eventuellt uppkommet klotter vilket resulterar i att även ett mycket utsatt område upplevs som klotterfritt.

Serviceavtal avrop

Alla serviceavtal börjar med en första sanering av befintligt klotter och klotterskyddsbehandling av de mest utsatta ytorna. Kunden inspekterar själv sina fastigheter och anmäler till ABC Fasadvård AB när nytt klotter uppstått. Vi sanerar allt anmält klotter inom 24, 36 eller 48 timmar från anmälan vilket resulterar i att även ett mycket utsatt område upplevs som klotterfritt.